Over het park

Home»Grevelingenpolder»Over het park

Zicht op stacaravanpark Grevelingenpolder

Ligging

Vakantie eiland Schouwen-Duiveland is omgeven door water: nationaal park de Oosterschelde, de Noordzee en de Grevelingen. Halverwege het eiland vindt u het historische stadje Brouwershaven. Hier ligt  stacaravanpark "Grevelingenpolder", slechts door een dijk gescheiden van de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van West-Europa. 

Plaatsen en stacaravans

Het park telt 116 plaatsen voor stacaravans. De plaatsen zijn gemiddeld 175 m2 groot. Alle stacaravans zijn aangesloten op gas, water, elektriciteit, riolering, internet en het centraal antenne systeem. Stacaravanpark Grevelingenpolder biedt geen plaats aan tenten, campers of tourcaravans, waardoor de onrust die gepaard gaat met aankomende en vertrekkende gasten ontbreekt. De stacaravans zijn eigendom van de gasten, het park is eigendom van de familie Hanse die naast het park woont.

Rust en service

Onze camping is bij uitstek geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en voor 50-plussers die houden van rust, natuur en sportieve ontspanning. Doordat de percelen door hagen van elkaar gescheiden zijn, blijft het privégevoel behouden, zelfs ten opzichte van de buren. Onze gasten komen om zich op hun eigen plek te ontspannen en te genieten van de rust. Wij zorgen niet voor entertainment of vermaak maar wij zorgen er graag voor dat onze gasten optimaal van hun stacaravan kunnen genieten. Op het park is een beheerder aanwezig. Hij onderhoudt de camping en is het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Waar de ene gast ervan geniet om wat te tuinieren en te klussen, wil een ander graag het gras gemaaid zien bij aankomst. Wij ontzorgen onze gasten graag. Onderhoud, klusjes, grasmaaien, wintervast maken van de caravans, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Stacaravans te koop

Bestaat er interesse voor stacaravans die in de verkoop zijn dan kan men via de pagina Contact informatie aanvragen. Meer informatie vindt u bij Caravans te koop.

Honden

Op onze camping zijn honden niet toegestaan. Dit geldt ook voor de honden van bezoekers.

Sport en ontspanning

Op de camping is een speeltuintje voor de allerkleinsten. Buiten het park bij de parkeerplaats en de milieustraat is een grote speelplaats. Daar op het grasveld zijn twee voetbaldoelen, twee basketbalringen, een volleybalveld en trampolines. Schuin tegenover de speelplaats is de tennisvereniging te vinden, waar men een baan kan huren. De camping ligt aan fiets- en wandelroutes die heel Schouwen-Duiveland beslaan. Paardrijden kan in de Westhoek, maar ook in Dreischor, waar de manege speciale mogelijkheden heeft voor paardrijden voor gehandicapten. De Grevelingen is een watersportparadijs: windsurfen, suppen, zeilen, duiken, zwemmen, etc. Het Noordzeestrand is geschikt voor kitesurfen  en vliegeren.

Besloten gedeelte van deze website

Op deze website is een besloten gedeelte voor onze gasten. Hierop staat een prikbord waarop bijvoorbeeld kleine zaken te koop kunnen worden aangeboden of waar caravans worden aangeboden voor verhuur. Maar waar ook contact gelegd kan worden om bijvoorbeeld samen te rijden, een tennispartner te zoeken enz..

Verder staat er op het besloten gedeelte een serviceformulier waarmee opdracht gegeven kan worden voor bijvoorbeeld het wintervast maken van de caravan.

Aangesloten bij

Bent u eigenaar van een caravan op ons park?