Wie zijn wij

Home»Grevelingenpolder»Wie zijn wij

Even voorstellen

Op Caravanpark Grevelingenpolder werken we met een klein, vast team, waardoor u altijd een bekend gezicht als aanspreekpunt hebt. Op deze pagina stellen we onszelf graag aan u voor, zodat u weet welke naam er bij elk gezicht hoort.

Team

Twan Hanse, Patrick Berrevoets,  Paula Hanse en Debby Hanse

Debby

Debby Hanse

"Green Key Goud is een erkenning van onze inspanning voor natuur en milieu"

Debby Hanse is mede-eigenaar van Grevelingenpolder. Samen met de beheerder is zij het aanspreekpunt voor de gasten. Debby heeft gewerkt in verzekeringen, makelaardij en bij de gemeente Schouwen-Duiveland. Zij werkt al sinds 1996 voor Grevelingenpolder, maar sinds 2017 fulltime. Debby is actief in diverse besturen, zij houdt van fietsen en reizen.

Twan

Twan Hanse

"Het Grevelingenmeer is zo mooi en uniek; ook als je niet zeilt"

Twan Hanse, mede-eigenaar van Grevelingenpolder en eigenaar van Hansesails. Zijn bedrijf is gevestigd aan de oude haven in Brouwershaven. Sinds 2018 staat er een nieuwe productieloods waar alle zeilen en canvaswerk in eigen huis worden geproduceerd. Twan is een fervent watersporter.

Paula

Paula Hanse

"Ik voel mij bevoorrecht dat ik woon en werk op Schouwen-Duiveland"

Paula Hanse is mede-eigenaar van Grevelingenpolder. Zij werkt bij de gemeente Schouwen-Duiveland als beleidsmedewerker recreatie en economie. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met paardensport; zowel als dressuurruiter als aan de bestuurstafel.

Patrick

Patrick Berrevoets

"Soms moet je even streng zijn, dan blijft het voor iedereen leuk"

Patrick Berrevoets is de beheerder van Grevelingenpolder. Hij is ook de partner van Paula. Patrick is vrachtwagenchauffeur, hij heeft ervaring op het gebied van tuinbouw en afvalwatertechniek. Patrick heeft het houden van dieren als hobby en hij is heel sportief. Hij is net als Paula dressuurruiter, maar ook fanatiek voetballer.

Aangesloten bij

Bent u eigenaar van een caravan op ons park?