Grevelingenpolder en GreenKey

OVER GREVELINGENPOLDER

Grevelingenpolder en GreenKey

Een comfortabele accommodatie, zon en buiten zijn in een groene, gezonde en rustige omgeving. De natuur speelt een belangrijke rol bij een fijn vakantiegevoel.

Grevelingenpolder ligt midden in de natuur. Aan de noordzijde grenst ons park aan het grootste zoutwatermeer van Europa: de Grevelingen. Deze heeft een beschermde status als Natura 2000 gebied. Iets naar het westen ligt een strandje met officieel zwemwater. Dit houdt in dat er wordt gecontroleerd op waterkwaliteit en veiligheid voor de bezoekers. Daarnaast ligt jachthaven van Brouwershaven die onderscheiden is met een Blauwe vlag (eco label).

Grevelingenpolder ligt op een unieke plek en daar gaan we graag bewust mee om. Wij zijn Green Key Gold gecertificeerd sinds 2018.
Betekent dit dat u moet inboeten op luxe? Of dat u tijdens uw vakantie continu rekening houden met natuur en milieu? Zeker niet. Voorwaarde van de Green Key is dat de kwaliteit en het comfort van de gast te allen tijde gewaarborgd blijft.

Wat doen wij ?
Wij streven naar een papierloze administratie, daarom ontvangen en versturen wij facturen en nieuwsbrieven het liefst digitaal. Maar ontvangen onze gasten informatie liever per post, dan houden wij daar rekening mee. Wij kopen milieubewust in, scheiden afval waar mogelijk en in het groenbeheer gebruiken we geen chemische bestrijdingsmiddelen. Wij hebben streekeigen beplanting en een deel van het terrein heeft alleen een natuurbestemming. Daarnaast bevorderen wij de biodiversiteit. De omgeving van Grevelingenpolder houden wij schoon van zwerfafval. Wij werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers en huren externe arbeidskrachten in via de sociale werkvoorziening. Op maatschappelijk vlak leveren wij een bijdrage aan de leefbaarheid in Brouwershaven.